Passend auto transport

Je auto laten halen en brengen
Haal mij op!

Voor iedere auto de juiste transport oplossing

Nieuw, gebruikt, klassiek, luxe of exclusief bij W.A.S.H. zijn we bekend met alle type voertuigen. Steeds meer klanten van W.A.S.H. vertrouwen het transport van voertuigen naar onze Car Cleaning en Car Detailing locaties toe aan onze collega’s. Het bieden van de juiste transport oplossing is wat je van ons mag verwachten. Ook jouw auto laten halen en brengen? Neem contact op met W.A.S.H. en wij regelen het.

Services

HALEN & BRENGEN

€ 25

VANAF EN EX. BTW
€ 25 – binnen een radius van 10 KM
€ 45 – binnen een radius van 20 KM
W.A.S.H. komt persoonlijk en op lokatie jouw auto ophalen en terugbrengen.

0228-769058

AUTO TRANSPORT

€ 150

VANAF EN EX. BTW

W.A.S.H. verzorgt een speciaal auto transport welke je automobiel op lokatie komt ophalen. Tot de transport mogelijkheden behoren een oprij-wagen en oprij-trailer.

0228-769058

EXCLUSIEF

AUTO TRANSPORT

PRIJS OP AANVRAAG

Voor luxe & exclusieve auto’s, voor supercars & klassiekers verzorgen wij gesloten en exclusief auto transport naar binnen- en buitenland.

0228-769058

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mijn auto te brengen of op te halen. Kan W.A.S.H. dit verzorgen?

W.A.S.H. biedt haar klanten de mogelijkheid om je auto bij jouw thuis op te komen halen. Wij rekenen een vast tarief voor het ophalen & brengen in een radius van 10 of 20 KM vanaf onze locaties.

Ik wil mijn klassieke auto door W.A.S.H. laten detailen. Ik heb GEEN mogelijkheid om de auto te brengen.

W.A.S.H. kan klassieke en exclusieve voertuigen ophalen op locaties door heel Nederland. Open transport verzorgen en plannen wij zelf.

Ik wil mijn super-car door W.A.S.H. laten voorzien van een coating. Ik wil dat de auto schoon wordt afgeleverd op een adres naar keuze.

Middels een samenwerking met vaste partners kunnen wij passen en gesloten autotransport aanbieden voor exclusieve automobielen en supercars. Ophalen en brengen op bestemmingen door heel Europa behoort tot onze mogelijkheden.

Geen tijd? Bel 0228-769058