Passie voor auto's

Bij W.A.S.H. gaan wij voor het beste resultaat!
Ontmoet de mannen

Rodney Westenberg –
‘The Chief’

Filiaal Manager Enkhuizen & Hoorn

W.A.S.H. is door Rodney (1981) in 2010 opgericht in de garage achter zijn huis. Zijn opleiding tot Professioneel Kok lijkt ver weg te staan van zijn huidige werk als detailer, maar niets is minder waar. Het vinden en gebruiken van de juiste middelen om tot een ’showroom’ staat auto te komen hebben veel weg van het vinden en gebruiken van de juiste ingrediënten.

Eerste auto: Honda Civic, 1.5 dxi uit 1993

Droom auto: Chevrolet Camaro RS/SS uit 1967

Quote: ‘Jongens, niet lullen maar poetsen’

IWAN NICOLAI –
‘DE Beuker’

Auto Reconditioneerder & Assistent Filiaal Manager

Na een carrière van 8 jaar als professioneel Auto Poetser bij dealerbedrijven maakte Iwan (1975) in 2017 de overstap naar W.A.S.H.
Iwan ‘de beuker’ is verantwoordelijk voor de Car Cleaning activiteiten in Enkhuizen. De activiteiten die bekend staan om het draaien van hoge volumes en snelle rotatie van voertuigen.

Eerste auto: Volkswagen Golf II Madison uit 1990

Droom auto: Audi SQ7 TDI

Quote: ‘Waar een wil is, is een weg!’

JoOP Louwerman –
‘Ome Joop’

Chauffeur & de mascotte van W.A.S.H.

Waarom noemt men Joop (1959) nu ‘Ome Joop’? Simpel, hij is de oom van Rodney. Bij de geboorte van Rodney was ‘Ome Joop’ een neefje rijker en ja die nam hij graag mee om een rondje te rijden in een ‘foute Italiaanse auto, een Amerikaanse sloep of een sloper’. Vanaf het moment dat Rodney met W.A.S.H. begon staat ‘Ome Joop’ hem in zijn vrije uurtjes met raad & daad bij.

Vandaag de dag is ‘Ome Joop’ ondenkbaar geworden bij W.A.S.H. en houdt hij zich met verschillende activiteiten bezig.

Eerste auto: Alfa Romeo, Alfasud uit 1975

Droom auto: Chevrolet Corvette Z06, C5 & C6

Quote: ‘Tijd is tijd en tien minuten te laat is GEEN afspraak!

Auto’s als passie

De passie voor luxe en snelle auto’s zat er bij Rodney Westenberg van jongs af aan in. In 2010 nam Rodney de bewuste keuze en gooide zijn carrière om. Zijn doel, het combineren van een passie voor auto’s en de wens naar ‘eigen’ ondernemerschap lag ten grondslag aan het ontstaan van W.A.S.H.

Vandaag de dag is de ‘passie’ voor automobielen nog steeds vereiste binnen W.A.S.H. Zonder deze passie kan het vak als professioneel reconditioneerder bij W.A.S.H. niet vol ambitie en motivatie worden uitgevoerd.

Transparantie

Het woord ‘vakidioot’ is Rodney op het lijf geschreven. Samen met zijn team streeft hij ernaar ten alle tijde het beste resultaat voor het juiste budget te behalen. Duidelijke communicatie over het maximaal te behalen resultaat en een eerlijke, niet afwijkende offerte prijs, staan bij W.A.S.H. hoog in het vaandel.

Totaal verzorging

Iedereen die de verzorging van zijn/haar automobiel belangrijk vindt, zal eenmaal als klant van W.A.S.H. niet snel zijn/haar auto aan een ander toevertrouwen. Onze klanten krijgen meer dan waar voor hun geld.

Ook nadat jouw auto bij W.A.S.H. is behandeld, kun je bij W.A.S.H. terecht voor advies en uitleg voor het reguliere onderhoud van jouw auto. Denk bijvoorbeeld aan wassen, waxen, kleien, ramen reinigen, etc. Eveneens ben je voor poets- en reinigingsmiddelen van de merken Surf City Garage, Kenotek, Gyeon Quartz, CARTEC, CSF, California Scents en Innotec bij W.A.S.H. aan het juiste adres.

Mocht u zelf aan de slag willen gaan met uw voertuig of tegen detail problematiek aanlopen? Schroom niet! Bel ons gerust (0228-769058) of kom langs op een van onze locaties voor vrijblijvend advies.

Ben je nieuwsgierig geworden naar W.A.S.H. en naar wat wij voor jouw voertuig kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Breng je auto mee, dan kunnen wij ter plekke niet alleen vertellen, maar ook laten ZIEN wat wij voor jou kunnen betekenen!

Tot ziens bij W.A.S.H.