High-end Lakbescherming en Lakcorrecties

De specialist in professionele coatings
De juiste coating

Behoud de perfecte glans

Na een high-end Car Detailing behandeling heeft je auto de perfecte glans en detaillering. Het zou zonde zijn als het resultaat verdwijnt door invloeden van buitenaf zoals pekel, zout en UV stralen. Om jouw auto optimaal te beschermen kies voor een professionele lakcoating.

W.A.S.H. is ‘de specialist’ in het aanbrengen en onderhouden van professionele lakcoatings. Op basis van duurzaamheid en resultaat maakt W.A.S.H. gebruik van een beperkte selectie aan coatings welke passen binnen ieder budget en gebruiksprofiel van de auto.

Duurzame lakverzegeling met garantie

WAX GUARD

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor jouw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van je auto. Daarnaast beschermt WaxGuard je auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

​Je ontvangt een schriftelijke garantie op de WaxGuard behandeling! Voor een nieuwe auto geldt een garantieperiode van drie jaar op de beschermlaag. Als de auto ouder dan een half jaar is op het moment van de behandeling, geldt een garantieperiode van 18 maanden.

Wax Guard Voordelen

Zichtbaar diepere glans van de lak

Bescherming tegen weersinvloeden

Verminderde kans tot hechten van vuil en insekten op de lak

Gegarandeerd een langdurige glans

Wassen wordt makkelijker en kost minder tijd

Harde & hydrofobische keramische coating

Gyeon quartz

Het merk GYEON is gebouwd op een jarenlange ervaring in de professionele detailing-wereld. GYEON ziet zichzelf niet als een fabrikant; men voelt passie voor wat auto-detailers doen. Elk item in het GYEON assortiment is het resultaat van de continue drive om het best mogelijke product te bieden. In kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

De Quartz-coating heeft twee belangrijke eigenschappen:

1. Het versterkt de hardheid en verhoogt die tot wel 9H (hardheid van een beschermlaag volgens de Schaal van Mohs)

2. De coating is aanmerkelijk dikker dan u misschien gewend bent. Binnen de automobielindustrie is het een unicum. Het is namelijk de enige coating die een dikte kan bereiken tot 1 micron.

Wij zijn erkend detailer in het toepassen van de volgende behandelingen:

I.  Gyeon Q2 Prime | II.  Gyeon Q2 Matte | III. Gyeon Q2 Mohs+ | IV. Gyeon Q2 Durabead

Gyeon behandelingen worden alleen aangeboden in combinatie met PLATINUM of VIP paketten.

Qyeon Quartz Voordelen

Maakt de kleur van de lak intenser en donkerder

UV en corosie bestand

Super hydrofobisch effect

 Vergemakkelijkt verder onderhoud en minder tijdrovend

Vrij van aromatische solventen

Veelgestelde vragen
Wat zijn de voordelen van het aanbrengen van een coating?
Een lakcoating is de beste oplossing om je auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf zoals; pekel, zout, UV stralen, insecten, vogelpoep en andere soorten vuil.
Wat is het verschil tussen een waslaag en een coating?
Het verschil tussen het aanbrengen van een waslaag of een lakcoating is dat een coating een langdurige bescherming biedt voor de lak. Een coating is een laag welke wordt aangebracht op de lak en verhard. Een waslaag wordt aangebracht maar lost op den duur op.
Kunnen mijn velgen ook worden voorzien van een coating?
Velgen kunnen worden voorzien van een coating – bij W.A.S.H. gebruiken wij hiervoor de Q2 RIM Coating van Gyeon Quartz Cloth.
Kunnen de zwarte interieur en exterieur delen worden voorzien van een coating?
Zwarte interieur en exterieur delen kunnen worden voorzien van een beschermende coating – bij W.A.S.H. gebruiken wij hiervoor de Q2 TRIM Coating van Gyeon Quartz Cloth.
Bestaat er een raam coating?
Vaak krijgen wij de vraag of een lakcoating ook kan worden gebruikt op de ramen. Het antwoord hierop is NEE, dit kan namelijk ‘wit’ uitslaan en een waas veroorzaken. Ramen kunnen worden voorzien van een coating – bij W.A.S.H. gebruiken wij hiervoor de Q2 VIEW Coating van Gyeon Quartz Cloth.
Wat is de standtijd van een coating?
De standtijd van een coating is per type coating en type auto anders. Des te langer de standtijd des te duurder de coating. De minimale standtijd van een lakcoating welke W.A.S.H. voert is 12 maanden, de maximaal gegarandeerde standtijd is 36 maanden.
Hoe lang zijn jullie gemiddeld bezig met het aanbrengen van een coating?
Voor het aanbrengen van een lakcoating rekeningen wij gemiddeld 3 tot 4 werkdagen. Het uitgebreid reinigen en voorbewerken van de lak en kunststof delen neem de meeste tijd in beslag. Een goede inschatting van de behandeltijd kunnen wij geven na een inspectie van de automobiel.
Kan de auto op locatie worden voorzien van een lakcoating?
Een auto kan in principe niet op lokatie worden voorzien van een lakcoating. Dit heeft te maken met het feit dat we speciale apparatuur nodig hebben voor de voorbehandeling en het uitharden van de lakcoating. Bij hoge uitzonderingen brengen wij op lokatie een lakcoating aan op nieuwe vrachtwagens, trailers en boten.
Kunnen jullie de auto ook ophalen?
Bij W.A.S.H. verzorgen wij het transport van jouw automobiel naar onze Car Detailing studio. Wij kunnen je auto persoonlijk ophalen of speciaal transport verzorgen.