Exclusieve autoverzorging

Wij gaan een stap verder voor je!
Meer info

Car detailing, onze expertise

Bij W.A.S.H. zijn we in staat een stap verder te gaan! Waar onze Car Cleaning afdeling stopt, gaat onze Car Detailing studio verder. Laat jouw auto achter en je bent verzekerd van een ultiem eindresultaat. Denk aan krassen verwijderen, lak- en swirlcorrectie, professioneel polijsten en hoogwaardige afwerking van exterieur delen, ramen, velgen en het totale interieur.

Onze Car Detailing studio maakt gebruik van de beste producten en materialen, zoals het Rupes polijstsysteem, hoogwaardige waxen van Surf City Garage en producten van Gyeon Quartz.

Behandelingen

W.A.S.H.

GOUD PAKKET

€ 235

VANAF EN EX. BTW

Met deze hoogwaardige behandeling ondergaat je auto een metamorfose en wordt de originele glans weer hersteld. Correctie van swirls tot 80%, correctie van krasjes tot 75% en correctie van de glans 100%.

0228-769058

W.A.S.H.

PLATINUM PAKKET

€ 499

VANAF EN EX. BTW

Je auto is toe aan een grondige lakcorrectie. Middels een intensieve polijstbehandeling van minimaal 3 stappen behalen wij het beste resultaat. Correctie van swirls tot 95%, correctie van krasjes tot 85% en correctie van de glas 100%.

0228-769058

VIP

TREATMENT PAKKET

€ 925

VANAF EN EX. BTW

De ultieme W.A.S.H. behandeling. Een intensieve 3-staps polijstbehandeling garandeert optimale lakcorrectie en de high-end GYEON Q2 Trim, Rim, View en Tire behandelingen verzekeren jouw auto ervan dat ze als een VIP onze detail studio verlaat.

0228-769058

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het aanbrengen van een coating?

Een lakcoating is de beste oplossing om je auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf zoals; pekel, zout, UV stralen, insecten, vogelpoep en andere soorten vuil.

Wat is het verschil tussen een waslaag en een coating?

Het verschil tussen het aanbrengen van een waslaag of een lakcoating is dat een coating een langdurige bescherming biedt voor de lak. Een coating is een laag welke wordt aangebracht op de lak en verhard. Een waslaag wordt aangebracht maar lost op den duur op.

Kunnen mijn velgen ook worden voorzien van een coating?

Velgen kunnen worden voorzien van een coating – bij W.A.S.H. gebruiken wij hiervoor de Q2 RIM Coating van Gyeon Quartz Cloth.

Kunnen de zwarte interieur en exterieur delen worden voorzien van een coating?

Zwarte interieur en exterieur delen kunnen worden voorzien van een beschermende coating – bij W.A.S.H. gebruiken wij hiervoor de Q2 TRIM Coating van Gyeon Quartz Cloth.

Bestaat er een raam coating?

Vaak krijgen wij de vraag of een lakcoating ook kan worden gebruikt op de ramen. Het antwoord hierop is NEE, dit kan namelijk ‘wit’ uitslaan en een waas veroorzaken. Ramen kunnen worden voorzien van een coating – bij W.A.S.H. gebruiken wij hiervoor de Q2 VIEW Coating van Gyeon Quartz Cloth.

Wat is de standtijd van een coating?

De standtijd van een coating is per type coating en type auto anders. Des te langer de standtijd des te duurder de coating. De minimale standtijd van een lakcoating welke W.A.S.H. voert is 12 maanden, de maximaal gegarandeerde standtijd is 36 maanden.

Hoe lang zijn jullie gemiddeld bezig met het aanbrengen van een coating?

Voor het aanbrengen van een lakcoating rekeningen wij gemiddeld 3 tot 4 werkdagen. Het uitgebreid reinigen en voorbewerken van de lak en kunststof delen neem de meeste tijd in beslag. Een goede inschatting van de behandeltijd kunnen wij geven na een inspectie van de automobiel.

Is er een beschermend product / behandeling voor een lederen interieur?

Bij W.A.S.H. bieden wij verschillende soorten leerbehandelingen. Het type leer en de staat van het leer bepalen welke behandeling er nodig is. Veelal gebruiken wij producten van Kenotek, Surf City Garage en Gyeon Quartz Cloth om leer te behandelen.

Kan de auto op locatie worden voorzien van een lakcoating?

Een auto kan in principe niet op lokatie worden voorzien van een lakcoating. Dit heeft te maken met het feit dat we speciale apparatuur nodig hebben voor de voorbehandeling en het uitharden van de lakcoating. Bij hoge uitzonderingen brengen wij op lokatie een lakcoating aan op nieuwe vrachtwagens, trailers en boten.

Kunnen jullie de auto ook ophalen?

Bij W.A.S.H. verzorgen wij het transport van je automobiel naar onze Car Detailing studio. Wij kunnen je auto persoonlijk ophalen of speciaal transport verzorgen.

Boek online je W.A.S.H. afspraak of bel 0228-769058