Allround Administratief Medewerker
(Administratie & Planning)

Per oktober 2019 beschikbaar!

Administratief medewerker, centralist, planner gezocht!

Wegens de groei van onze CAR CLEANING aktiviteiten en werkzaamheden op onze vestigingen in ENKHUIZEN en ZWAAG zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en gedreven planner/administratief medewerker. De functie is vanaf 1 oktober 2019 part-time (minimaal 24 uur/week) beschikbaar. Interesse? Lees dan snel verder.

W.A.S.H. CAR CLEANING is een begrip in de regio West-Friesland en is een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele autoverzorging. Bij W.A.S.H. CAR CLEANING bieden wij een breed pallet aan diensten voor dealerbedrijven, leasemaatschappijen en particulieren. Voertuigen worden door W.A.S.H. CAR CLEANING opgehaald en professioneel gereinigd zodat deze weer in een hoogwaardige staat aan onze klanten kunnen worden gepresenteerd.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van inkomende telefoon van klanten, het contact onderhouden met zakelijke klanten en het beheren en optimaliseren van
de planning voor onze 2 vestigingen.

Je kent opdrachten toe aan de vestigingen en de collega’s. Je controleert of de opdrachten zijn afgerond en draagt zorg voor de administratieve afwikkeling van iedere opdracht. Uiteraard los je snel de problemen op die je onderweg tegenkomt.

De werktijden zijn van maandag tot donderdag van 8:30 tot 12:30. Op vrijdag van 8:30 tot en met 17:30. De meeste opdrachten worden in de ochtend van klanten ontvangen. Op vrijdag ontvangen wij van onze zakelijke klanten de planning van de aankomende week. Binnen de gestelde tijd kunnen alle administratieve werkzaamheden worden gedaan.

Administratieve ervaring en goede communicatieve vaardigheden zijn een pre.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Voldoende doorgroeimogelijheden (je creëert je eigen success);
  • Een part-time functie (minimaal 24 uur/week);
  • Een leuk klein team;
  • Een marktconform salaris.

Enthousiast geworden? Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiende onderneming? Herken je jezelf in dit profiel en heb je zin om aan de slag te gaan in deze functie?

Stuur dan je CV op per e-mail naar:
finance@wash-carcleaning.nl
t.a.v. dhr. Rodney Westenberg

W.A.S.H. HOLDING BV
De Corantijn 85D
1689 AN Zwaag
wash-carcleaning.com